Tablets og mobiltelefoner har langt fra udkonkurreret de populære brætspil

I løbet af de senere år er alting efterhånden blevet mere og mere elektronisk. De fleste mennesker ejer i dag ikke bare en enkelt elektronisk anordning, men ofte flere. De fleste ejer efterhånden en mobiltelefon, og ikke nok med det – de fleste ejer i dag faktisk en såkaldt smartphone, som i sig selv er en mindre computer. Det stopper dog ikke her. For de, der blot ejer en smartphone, er faktisk ikke dem, som er udstyret med den største mængde elektronik.

Continue Reading

Snart skal plæneklipperen findes frem igen

Sne og frost er så småt ved at slippe sit tag i os og på vej er foråret. Det betyder varmere grader og hygge, men også arbejde i haven. Noget af det første du kan gøre i haven, når det spirende forår er på vej, er, at se, hvordan din græsplæne har det efter vinteren. Start med at rive den fri for småsten, blade og grene og hvad efterår og vinter ellers har ført med sig. Senere kan det være nødvendigt at fylde små huller ud og efterså, så du får en god stærk og tæt græsplæne. Nogle tilfører også græsplænen ekstra kalk og gødning for at styrke den.

Continue Reading

Hvad er en e-cigaret?

Spørgsmålet i overskriften er nok et spørgsmål der bliver stillet utrolig mange gange. E-cigaretten er nemlig denne spøjse størrelse, som er kommet frem de sidste par år. Ingen ved rigtigt hvor den kom fra, men lige pludselig så var den der bare. Den er meget udbredt i Danmark både blandt rygere, men også folk der ikke har røget en standard cigaret har også fundet en helt ny kærlighed for denne elektriske størrelse. Det er der mange grunde til, da der stort set kun er fordele ved at benytte sig af den sammenlignet med de traditionelle cigaretter.. Det er svært at opremse dem alle, men nedenfor er et hurtigt overblik. Så hvis du nogensinde har spurgt ”Hvad er en e-cigaret egentlig?”, så er du kommet til det rette sted.

Continue Reading

Bondegårdsferie er ren hygge

Mange mennesker ser ikke ferieformen bondegårdsferie som et egentligt alternativ til at tage til et varmt land på sommerferie, men det burde de måske egentlig. Det er nemlig en enormt hyggelig måde at være på bondegårdsferie (se f.eks. her hos Nymarksminde), og man kan virkelig komme til at lære nogle nye ting, både om hinanden, og måske også om den natur der er omkring os, og som forsyner os med alt det vi skal bruge for at overleve. Af de mennesker der så har prøvet en bondegårdsferie er det ikke nemt at finde nogen der kommer hjem med en dårlig oplevelse, og dette er også vidne om, at det er værd at prøve. En anden fordel er, at det er ret tæt på, så du behøver ikke at tage den lange flyvetur der er til landene der ligger omkring Middelhavet, og du behøver ikke komme igennem alle problemerne der er i en lufthavn. Hvis du har børn kender du måske især til dette problem, for det er i forvejen en udfordring at have børn med på ferie, og det bliver ikke nemmere af at skulle igennem en lufthavn. Derfor er valget da nemt: Tag på bondegårdsferie!

Continue Reading