Spil fodboldgolf til firmaarrangementet

Mange begynder straks at himle med øjnene, når de får at vide, at de skal til et arrangement med kollegaerne. De tænker, at det bliver noget kedeligt, hvor man skal grine selvom man ikke har lyst, eller lave noget kedeligt eller triviel teambuilding, som man måske slet ikke kan se formålet med. Mange føler også en vis usikkerhed i at vide, at de med stor sandsynlighed vil blive kastet ud i noget, som de ikke har prøvet før og som de måske endda vil have svært ved at finde ud af.

Continue Reading

Tablets og mobiltelefoner har langt fra udkonkurreret de populære brætspil

I løbet af de senere år er alting efterhånden blevet mere og mere elektronisk. De fleste mennesker ejer i dag ikke bare en enkelt elektronisk anordning, men ofte flere. De fleste ejer efterhånden en mobiltelefon, og ikke nok med det – de fleste ejer i dag faktisk en såkaldt smartphone, som i sig selv er en mindre computer. Det stopper dog ikke her. For de, der blot ejer en smartphone, er faktisk ikke dem, som er udstyret med den største mængde elektronik.

Continue Reading

Snart skal plæneklipperen findes frem igen

Sne og frost er så småt ved at slippe sit tag i os og på vej er foråret. Det betyder varmere grader og hygge, men også arbejde i haven. Noget af det første du kan gøre i haven, når det spirende forår er på vej, er, at se, hvordan din græsplæne har det efter vinteren. Start med at rive den fri for småsten, blade og grene og hvad efterår og vinter ellers har ført med sig. Senere kan det være nødvendigt at fylde små huller ud og efterså, så du får en god stærk og tæt græsplæne. Nogle tilfører også græsplænen ekstra kalk og gødning for at styrke den.

Continue Reading

Hvad er en e-cigaret?

Spørgsmålet i overskriften er nok et spørgsmål der bliver stillet utrolig mange gange. E-cigaretten er nemlig denne spøjse størrelse, som er kommet frem de sidste par år. Ingen ved rigtigt hvor den kom fra, men lige pludselig så var den der bare. Den er meget udbredt i Danmark både blandt rygere, men også folk der ikke har røget en standard cigaret har også fundet en helt ny kærlighed for denne elektriske størrelse. Det er der mange grunde til, da der stort set kun er fordele ved at benytte sig af den sammenlignet med de traditionelle cigaretter.. Det er svært at opremse dem alle, men nedenfor er et hurtigt overblik. Så hvis du nogensinde har spurgt ”Hvad er en e-cigaret egentlig?”, så er du kommet til det rette sted.

Continue Reading