Hvad er en e-cigaret?

Spørgsmålet i overskriften er nok et spørgsmål der bliver stillet utrolig mange gange. E-cigaretten er nemlig denne spøjse størrelse, som er kommet frem de sidste par år. Ingen ved rigtigt hvor den kom fra, men lige pludselig så var den der bare. Den er meget udbredt i Danmark både blandt rygere, men også folk der ikke har røget en standard cigaret har også fundet en helt ny kærlighed for denne elektriske størrelse. Det er der mange grunde til, da der stort set kun er fordele ved at benytte sig af den sammenlignet med de traditionelle cigaretter.. Det er svært at opremse dem alle, men nedenfor er et hurtigt overblik. Så hvis du nogensinde har spurgt ”Hvad er en e-cigaret egentlig?”, så er du kommet til det rette sted.

Derfor er en e-cigaret smart

Sådan en e-cigaret er nemlig smart på rigtig mange punkter. En af de største punkter, som der virkelig kan spilles på, er nemlig sundhedsfaktoren. Vi kender desværre alle sammen til de forfærdelige følger af rygning af tobak, takket været de mange skræmmekampagner som plager vores fjernsyn. Alt dette får man ikke i en elektrisk version af cigaretten. Her er det nemlig en vanddamp og ikke farlig røg, som man inhalerer. Så hvis nogen stiller dig spørgsmål ”Hvad er en e-cigaret og hvorfor er den smart?”, så kan du i hvert fald fortælle om en ting.

Hvad er en e-cigaret i forhold til almindelig tobak?

Men det er ikke kun på det sundhedsmæssige at den elektriske version kan få lov at spille med musklerne. Den er nemlig rigtig god på mange andre punkter også. Et af de største problemer med konventionel tobak er ofte prisen. Det er alt for dyrt, da der er blevet lagt alverdens afgifter på det, i et håb om en sundere befolkning. Det har virket, men gør livet surt for de resterende ryger.

 

 

Disclaimer

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *