Min date gik ikke helt som planlagt

Jeg var kommet ud af et længerevarende forhold. Og efter at have været alene i et par år var jeg efterhånden klar til at møde kærligheden igen. Men hvordan?

Mine venner havde et par gange forsøgt sig med at præsentere mig for nogle af deres bekendtskaber fra hhv. arbejde og sport. Men det var ikke noget, som havde ført til noget.

Så jeg var efterhånden blevet af den overbevisning, at jeg måtte på nettet og afprøve om ikke dating her var noget for mig. Og som sagt, så gjort. Vi dating portalen datingoversigt.dk fandt jeg fem til et par interessante dating sider. Med lidt hjælp fra en god ven fik jeg taget nogle nogenlunde billeder og han hjalp mig også med at få strikket en fornuft tekst sammen til min dating profil.

Og efter et stykke tid på dating siderne lykkedes det mig også at finde en pige, som jeg synes virkede rigtig sød.

Endelig skulle vi mødes

Vi havde besluttet os for at gå videre og mødes på en date og den store dag oprandt.. Vi havde planlagt at starte med en kop formiddagskaffe på en café og herefter skulle vi så senere have en let frokost på en mindre restaurant i nærheden. Så det var sådan en afslappet og helt nede på jorden date vi skulle have.

Men alligevel var man selvfølgelig lidt nervøs. Specielt for, at vi havde noget at tale om, eller om der ville opstår pinlig tavshed, når de første minutter var overstået. Men det gik nu egentlig meget godt.

Blomsterne

På vej til daten havde jeg været forbi en blomsterbutik, som ligger på min vej fra min lejlighed og den centrale del af byen. Jeg må erkende, at jeg ikke har det store forstand på blomster. Men jeg forklarede den søde ekspedient, at jeg var på vej på en date og gerne ville have en buket blomster med.

Jeg synes buketten endte med at blive rigtig flot. Og Lise, som min date hed, lod også til at blive vældig glad for den. Det var dog egentlig først, da vi sad i caféen og skulle til at bestille vores kaffe, at det gik op for mig, at det måske egentlig ikke lige var så smart at give blomster på en date, hvor vi skulle være nogle timer i byen. Men vi fik love at låne en vase i caféen, så blomsterne kunne få noget vand.

Men alt imens vi sad og snakkede og nød vores kaffe, gik det pludselig op for os, at de fine blomster var fyldt med bladlus. I varme på caféen var blomsterne lige så stille begyndt at åbne sig, og nu kravlede de små sorte dyr lige så stille frem. Der var ikke andet at gøre end at bede tjeneren på caféen om at smide blomsterne ud. For det var altså ikke ret spændende at sidde og se bladlusene kravle rundt, mens man skulle forsøge at sikre sig en hyggelig date. Vi grinte lidt af det hele. Men jeg synes nu alligevel, at det var lidt pinligt.

Resten af daten gik fint

Resten af daten gik dog rigtig fint. Og min frygt for, at vi ikke havde noget at tale om, blev hurtigt lagt væk. For det viste sig, at vi havde flere fælles interesser og også havde holdt ferie nogle af de samme steder. Så det gik snakken livligt om.

Efter nogle hyggelig timer, skiltes vi med den aftale, at vi i hvert fald skulle ses igen inden længe. Og jeg lovede at prøve at finde nogle blomster uden bladlus til næste gang.

 

Disclaimer

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *