Tablets og mobiltelefoner har langt fra udkonkurreret de populære brætspil

I løbet af de senere år er alting efterhånden blevet mere og mere elektronisk. De fleste mennesker ejer i dag ikke bare en enkelt elektronisk anordning, men ofte flere. De fleste ejer efterhånden en mobiltelefon, og ikke nok med det – de fleste ejer i dag faktisk en såkaldt smartphone, som i sig selv er en mindre computer. Det stopper dog ikke her. For de, der blot ejer en smartphone, er faktisk ikke dem, som er udstyret med den største mængde elektronik.

I dag er det jo slet ikke ualmindeligt at én og samme person har både en mobiltelefon/smartphone, en tablet og en bærbarcomputer. Nogle har måske endda to computere – en til arbejde og en til hjemmebrug. Er du en af disse, er du bestemt ikke unormal, og der findes mange ligesom dig. De kloge hoveder bekymrer sig dog om os. For mange ser nemlig en større mangel på socialisering i sammenhæng med de mange elektroniske enheder. Og går denne asociale adfærd så ikke ud over vore sociale færdigheder og kompetencer? Bliver vi socialt akavede af at sidde med mobiltelefoner og computere dagen lang? Flere undersøgelser viser dog, at man næppe behøver at frygte disse scenarier, da hverken tablets eller mobiler udkonkurrerer de gode gamle brætspil.

Og er man endda lidt opfindsom, som Nintendo har været med deres nyeste storhit PokeMon Go, kan man endda formå at kombinere den elektroniske og virkelige verden på en helt fantastisk måde, som ligefrem kan være med til at fremme sociale relationer.

Derfor har tablets og mobiler langt fra udkonkurreret de populære brætspil

Elektronik er for nogle blevet et statussymbol. Og selv om de fleste går meget op i at have en masse elektronik, og selvom telefonen også gerne skal være af den nyeste model, vil vi alligevel ikke gå på kompromis, når det gælder hygge. Danskerne gør meget ud af at hygge sig sammen. Og dette foregår sjælendt over computer eller tablets.

Selvfølgelig kan du hente diverse spil ned på din tablet, og mange af disse kan også spilles af flere deltagere. Dog viser det sig, at langt de fleste mennesker, stadig foretrækker at spille spil på gammeldags manér. Når der rigtig skal hygges, er det ikke tabletten vi hiver frem, men derimod et af de gamle spil på reolen.

Især brætspil er rigtig populære, og udvalget er stort. Men diverse former for kortspil kan også bruges. Det gode ved brætspil er, at der ofte kan være mange deltagere med. Hvis man er flere deltagere end spillet kan rumme, kan man blot inddele sig på hold af to eller flere. På denne måde kan alle være med, selv de yngste, da de blot kan være på hold med en af de lidt ældre, hvis spillet kræver dette. Brætspil skaber en særlig form for hygge, som man ellers skal lede længe efter. Tablets og mobiler har langt fra udkonkurreret de populære brætspil – brætspil er faktisk populære som aldrig før.

Hvis ovenstående har fået dig til at ønske dig et brætspil, kan du trøstes med, at disse brætspil fås overalt. Det kan både være i boghandlere, legetøjsbutikker og i almindelige supermarkeder. Spillene er så populære, at mange forhandlere har specialiseret sig i at sælge dem.

Du kan naturligvis også undersøge udvalget online. Og hvis du ønsker et helt bestemt spil, kan det være en god idé at sammenligne priserne på internettet. På denne måde sikrer du dig at finde det helt rigtige spil til den helt rigtige pris. Med et af de populære brætspil er du og din familie (eller dine gæster) sikret mange timers hygge.

Brætspil er både gode som underholdning i den kolde vintertid, hvor den kan samle familien om en kop varm kakao – ligesom de er hyggelige på en varm sommeraften i haven.

 

Disclaimer

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *