Bondegårdsferie er ren hygge

Mange mennesker ser ikke ferieformen bondegårdsferie som et egentligt alternativ til at tage til et varmt land på sommerferie, men det burde de måske egentlig. Det er nemlig en enormt hyggelig måde at være på bondegårdsferie (se f.eks. her hos Nymarksminde), og man kan virkelig komme til at lære nogle nye ting, både om hinanden, og måske også om den natur der er omkring os, og som forsyner os med alt det vi skal bruge for at overleve. Af de mennesker der så har prøvet en bondegårdsferie er det ikke nemt at finde nogen der kommer hjem med en dårlig oplevelse, og dette er også vidne om, at det er værd at prøve. En anden fordel er, at det er ret tæt på, så du behøver ikke at tage den lange flyvetur der er til landene der ligger omkring Middelhavet, og du behøver ikke komme igennem alle problemerne der er i en lufthavn. Hvis du har børn kender du måske især til dette problem, for det er i forvejen en udfordring at have børn med på ferie, og det bliver ikke nemmere af at skulle igennem en lufthavn. Derfor er valget da nemt: Tag på bondegårdsferie!

Komplet idyl

Når du tager på bondegårdsferie kommer du til at få en fantastisk hyggelig oplevelse, hvor du kommer til at opleve det helt stereotype billede på idyl. Dette kan give en ro der ikke er nem at finde andre steder. Der er få ting der kan slå at stå op en flot sommermorgen, med udsigt over rapsmarkerne hvor solen lige er stået op, og så går du ind og får morgenmad der ikke bare er hjemmelavet, men også nogle af ingredienserne er hjemmelavede. Godt nok med hjælp fra nogle husdyr, men alligevel. Disse husdyr er også med til, at danne noget af denne hygge og idyl, for der er ikke noget mere charmerende en når der går nogle høns rundt og hakker i jorden med en flot solnedgang i baggrunden. Lyder det ikke godt?

Tag af sted sammen med den eneste ene, og kom lidt på eventyr

Hvis du er ude på at få lidt kvalitetstid sammen med din udkårne, så er det heller ikke et dumt sted, for du kan komme helt væk fra hverdagens stress og jag, og have helt fokus på hinanden. Det er noget af det der kan være svært at finde derhjemme, så det er værd at tage alt det man kan få af, og på en bondegårdsferie er der masser af det. I kan sidde på en bænk og kigge ud over markerne på solnedgangen, og snakke videre til den går op igen, og det gør ikke noget. I har ikke noget at skulle nå. Det er ikke tit man kan prale af det, men det gør nogle gange livet lidt bedre, for vi er meget gode til at finde på ting at lave i dagens Danmark, og ikke helt så gode til bare lige at få koblet af. Det kan du til gengæld få lov til på en bondegårdsferie.

 

Disclaimer

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *